Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

YoutubeApi Angular4

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Biblioteki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michal991
Gość

PostWysłany: Sob Lis 25, 2017 11:24 pm  OP    Temat postu: YoutubeApi Angular4 Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam.
Pisz? swoj? pierwsz? apk?, w angularze 4, korzystaj?c? z api YouTube'a. Jestem pocz?tkuj?cy. Pobra?em sobie filmiki w api, wszystko ok, ale nie wiem jak wywo?a? otworzenie si? filmiku po klikni?ciu w minaturk? tego filmu.
Miniaturki pobranych filmików znajduj? si? w jednym komponencie a odtwarzanie tego konkretnego filmiku ma odbywa? si? w innym komponencie, w divie obok.
Czy mo?e kto? pomóc jak to zrobi?? Prosi?bym o pomoc, wskazówki...
Mog? na priv podes?a? kod, to co ju? zrobi?em. B?d? bardzo wdzi?czny, bo si? g?owi?... a zapewne to proste jest, ale dla kogo? kto jest pocz?tkuj?cy cenne b?d? wszelakie wskazówki i pomoc.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Biblioteki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach