Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pawlak093
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2015 8:38 pm OP Temat postu: Omini?cie komunikatu "film dost?pny na terenie polski" w uk |
|
|
Cze??.
Podobno w ustawieniach routera SKY HUB (UK) mo?na co? ustawi? aby bez problemu mo?na by?o ogl?da? polskie filmy bez problemu "Film jest dost?pny na terenie twojego kraju"
Mog? liczy? na pomoc? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
marcin_an
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2015 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Nie bardzo wiem, w jaki niby sposób zmiana ustawie? routera mia?aby wp?yn?? na to, ?e masz adres z UK. Sky oferuje adresy z Polski? W?tpi?.
Postaw VPNa do Polski i tyle. _________________ Nieaktywny od 2017-04-01 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawlak093
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2015 10:18 pm OP Temat postu: |
|
|
znalaz?em dodatek do firefoxa (Hola - Free VPN, Secure Browsing, Unrestricted Access) na vod.tvp.pl dzia?a poprawnie a na player.pl niestety nie. Mo?e zna kto? jeszcze jaki? sposób / program / dodatek aby odblokowa? seriale z TVNu ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2015 10:48 am Temat postu: |
|
|
Ja korzystam z us?ug vpnonline.pl. Us?uga jest p?atna, ale za to mam do wyboru wiele ró?nych IP z ró?nych krajów. Aczkolwiek zdarzy?o mi si? wej?? na jak?? stron? i zobaczy? komunikat, ?e zasób jest zabroniony, bo ??cz? si? z "dziwnego" IP ;-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Taeril
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2015 10:53 am Temat postu: |
|
|
Hola (VPN) - "Botnet" criticism - to tak odno?nie Hola. TL;DR: omija? szerokim ?ukiem, a nawet jeszcze szerszym. _________________ T.
"Some people, when confronted with a problem, think 'I know, I'll use regular expressions.' Now they have two problems." - Jamie Zawinski |
|
Powrót do góry |
|
 |
kchteam
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 7:04 am Temat postu: |
|
|
Witam. Mo?na spróbowa? u?y? po?rednicz?cego serwera proxy, który nale?y wpisa? w przegl?dark? (serwery mo?na spokojnie znale?? w Google). Mog? wyst?pi? problemy z wydajno?ci?, ale wydaje mi si?, ?e warto spróbowa?.
[Marek] _________________ Jeden zespó?, tysi?ce mo?liwo?ci! Do??cz do nas: itteam@kredyty-chwilowki.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawlak093
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 9:01 am OP Temat postu: |
|
|
nie da rady przez proxy |
|
Powrót do góry |
|
 |
kchteam
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 9:22 am Temat postu: |
|
|
Dlaczego nie da rady? Chodzi o wydajno???
[Marek] _________________ Jeden zespó?, tysi?ce mo?liwo?ci! Do??cz do nas: itteam@kredyty-chwilowki.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawlak093
|
Wysłany: Sro Sie 19, 2015 12:24 am OP Temat postu: |
|
|
wejd? z proxy na tvn player i napisz czy mo?esz co? poogl?da?. jak tak napisz mi z jakiej bramki wchodzisz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|