Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

Omini?cie komunikatu "film dost?pny na terenie polski" w uk

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Sieci komputerowe i Internet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pawlak093

PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 8:38 pm  OP    Temat postu: Omini?cie komunikatu "film dost?pny na terenie polski" w uk Odpowiedz z cytatem Pisownia

Cze??.

Podobno w ustawieniach routera SKY HUB (UK) mo?na co? ustawi? aby bez problemu mo?na by?o ogl?da? polskie filmy bez problemu "Film jest dost?pny na terenie twojego kraju"

Mog? liczy? na pomoc?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marcin_an

PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 8:57 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Nie bardzo wiem, w jaki niby sposób zmiana ustawie? routera mia?aby wp?yn?? na to, ?e masz adres z UK. Sky oferuje adresy z Polski? W?tpi?.

Postaw VPNa do Polski i tyle.

Pawlak093

PostWysłany: Wto Cze 16, 2015 10:18 pm  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

znalaz?em dodatek do firefoxa (Hola - Free VPN, Secure Browsing, Unrestricted Access)
na vod.tvp.pl dzia?a poprawnie a na player.pl niestety nie.
Mo?e zna kto? jeszcze jaki? sposób / program / dodatek aby odblokowa? seriale z TVNu ?
Powrót do góry
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Sro Cze 17, 2015 10:48 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Ja korzystam z us?ug vpnonline.pl.
Us?uga jest p?atna, ale za to mam do wyboru wiele ró?nych IP z ró?nych krajów.
Aczkolwiek zdarzy?o mi si? wej?? na jak?? stron? i zobaczy? komunikat, ?e zasób jest zabroniony, bo ??cz? si? z "dziwnego" IP ;-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Taeril

PostWysłany: Sro Cze 17, 2015 10:53 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Hola (VPN) - "Botnet" criticism - to tak odno?nie Hola. TL;DR: omija? szerokim ?ukiem, a nawet jeszcze szerszym.

"Some people, when confronted with a problem, think 'I know, I'll use regular expressions.' Now they have two problems." - Jamie Zawinski
Powrót do góry
kchteam

PostWysłany: Wto Sie 18, 2015 7:04 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam.
Mo?na spróbowa? u?y? po?rednicz?cego serwera proxy, który nale?y wpisa? w przegl?dark? (serwery mo?na spokojnie znale?? w Google). Mog? wyst?pi? problemy z wydajno?ci?, ale wydaje mi si?, ?e warto spróbowa?.

[Marek]

Pawlak093

PostWysłany: Wto Sie 18, 2015 9:01 am  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

nie da rady przez proxy
Powrót do góry
kchteam

PostWysłany: Wto Sie 18, 2015 9:22 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Dlaczego nie da rady? Chodzi o wydajno???

[Marek]

Pawlak093

PostWysłany: Sro Sie 19, 2015 12:24 am  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

wejd? z proxy na tvn player i napisz czy mo?esz co? poogl?da?. jak tak napisz mi z jakiej bramki wchodzisz.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Sieci komputerowe i Internet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach