Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!
 

 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

OMNeT++: zbieranie poboru energii



 
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Inne j?zyki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shirotan



Dołączył: 14 Wrz 2014
Posty: 1

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2014 8:56 pm  OP    Temat postu: OMNeT++: zbieranie poboru energii Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam.

Czy kto? z obecnych na forum osób zna ?rodowisko OMNeT++? Chc? zasymulowa? w nim, u?ywaj?c pakietu MiXiM, pobór pr?du na urz?dzeniach sieciowych.
Aktualnie korzystam z do??czonego przyk?adu "hybrid" z examples-inet. U?ywane s? w nim modu?y baterii BatteryStats i SimpleBattery, które kolekcjonuj? warto?ci takie jak ?redni pobór energii. Próbowa?am dobra? si? do warto?ci, z których ta ?rednia jest liczona, ale nie bardzo wiem jak. Docelowo mia?oby to wygl?da? tak, ?e po zako?czonej symulacji zostanie wygenerowany plik b?d? wektor, który pozwoli?by na wyrysowanie poboru energii w czasie mW(s).
Jakie? pomys?y? Z góry dzi?kuj? za pomoc. :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Inne j?zyki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz pobierać pliki z tego forum




Debug: strone wygenerowano w 0.18788 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |