Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!
 

 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

[EuroVBML] Listing plików w katalogu



 
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Inne języki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
_x



Dołączył: 03 Gru 2013
Posty: 11

PostWysłany: Wto Mar 11, 2014 6:42 pm  OP    Temat postu: [EuroVBML] Listing plików w katalogu Odpowiedz z cytatem Pisownia

mam w EuroVBMLu zrobić listing plików w danym (statycznie) katalogu.
Kod:
@r @w @p
Init var kat = "%baseDir%"
Init var prot plik = %baseDir%.GetFiles.ByName
Init var c as Counter
c = 0
//
for (var kat.Reachable = 1) do Output(0, 'Directory ok')
//
for (var kat.hasChild) do  { Output(0, plik.asc, /sr) }

Po kompilacji, wyświetla wynik pierwszego for-a ale już drugiego nie. Dlaczego?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Inne języki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz pobierać pliki z tego forum




Debug: strone wygenerowano w 0.19196 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |