|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
samolot
Do³±czy³: 26 Sty 2006 Posty: 8376 Sk±d: Toru?
|
Wys³any: Wto Gru 26, 2017 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Data zarz?dzenia 13 grudnia, nomen omen, adekwatna do tematyki, tylko ?e teraz CI ruguj? TAMTYCH. Ju? si? boj?, bo jestem produktem powsta?ym w tych z?ych czasach i mog? zosta? zdenominowany, przepraszam, zdemianowany, bo, o zgrozo, mam imi? tak samo, jak przywódca Великой Октябрьской Pеволюции :) _________________ Nie zadawaj bezcelowych pyta? / Windows 8.1 / Windows 10 / VB2008 / VB 2010 / VB 2012 / Pisz poprawnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
mrowek
Do³±czy³: 28 Maj 2005 Posty: 331 Sk±d: pniewy wlkp
|
Wys³any: Wto Mar 27, 2018 10:55 am Temat postu: |
|
|
zastanawia?em si? w pracy jak by brzmia? sql t?umaczony w j* niemieckim:
Kod: |  
 zelekt * from zee table ordung by

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
samolot
Do³±czy³: 26 Sty 2006 Posty: 8376 Sk±d: Toru?
|
Wys³any: Wto Mar 27, 2018 9:02 pm Temat postu: |
|
|
W dowolnym t?umaczeniu taki potworek mi wyszed? :)
Kod: |  Wählen Sie aus der Tabelle aus
|
ale chyba nawet Niemcy kod po angielsku pisz??
A propos: nie wiem w?a?nie czy w ramach naszego wstawania z kolan nie powinno by? to
Kod: |  Wybierz ze sto?u
|
Boj? si? jednak, czy s?usznie pos?u?y?em si? T?umaczem Google, bo nie jest to przecie? Polski Narodowy T?umacz. W ?wietle zbli?aj?cej si? Wielkanocy to nawet brzmi dobrze. Mo?na sobie na przyk?ad ze sto?u wybiera? jaja. Ja jednak jaj wybiera? nie b?d?, ja je b?d? robi?. Powiem wi?cej: ja sobie ju? robi? jaja. I nie specjalnie na Wielkanoc. Mimo to chyba jednak b?d? te jaja na Wielkanoc mie?. Bo jak w ca?ym kraju s? jaja, to u mnie ich na pewno nie zabraknie. I tych wielkanocnych i tych "innych". A wam wszystkim ?ycz? z okazji zbli?aj?cych si? ?wi?t Wielkanocnych przede wszystkim smacznego jajka. A inne cechy jajek ka?dy niech sobie dobierze sam. Pod jednym warunkiem: powinny by? bia?o-czerwone. I nie tylko jako pisanki. Dobrze widziane mo?e by? czerwone ?ó?tko. O ile ?ó?te ?ó?tko mo?e by? czerwone :) _________________ Nie zadawaj bezcelowych pyta? / Windows 8.1 / Windows 10 / VB2008 / VB 2010 / VB 2012 / Pisz poprawnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzbanek54321
Do³±czy³: 01 Kwi 2014 Posty: 9
|
Wys³any: Wto Sie 24, 2021 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Jakie jest najgorsze danie dla lesbijki?
pierozek z grzybami _________________ zapraszam do grania: http://fantidial.5v.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz dodawaæ za³±czniki na tym forum Mo¿esz pobieraæ pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.04838 sekund, zapytan = 11
|