Forum Coders' city Strona Gwna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!
 

 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Potrzebuj szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

[JavaScript] Wywo?anie warto?ci referencji



 
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Gwna -> ECMAScript
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Caporeira



Doczy: 26 Lis 2015
Posty: 49

PostWysany: Czw Lis 16, 2017 2:40 pm  OP    Temat postu: [JavaScript] Wywo?anie warto?ci referencji Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam,

w JavaScript nie jestem tak bieg?y jak w Python.
Mam taki (poni?ej) kod w formacie XML. Potrzebuje wywo?a? na stronie dok?adnie ten string "2S_Server/ns=4;s=CPUY.DAT_TETE_Signals.A_PU03_01_002GU_ES01"
Na pocz?tek mo?e by? poprzez funkcje alert()

Pytanie, za pomoc? jakiej komendy wywowam ten string, aby go potem wy?wietli? ?

Kod:
    <UAVariable NodeId="ns=1;s=AGENT.OBJECTS.PU03.01.002GU-ES01.Pressed.MirrorInput" BrowseName="1:MirrorInput" DataType="String" AccessLevel="7" UserAccessLevel="7" Historizing="true">
        <DisplayName Locale="en">MirrorInput</DisplayName>
        <Description Locale="en">MirrorInput</Description>
        <References>
            <Reference ReferenceType="HasComponent" IsForward="false">ns=1;s=AGENT.OBJECTS.PU03.01.002GU-ES01.Pressed</Reference>
            <Reference ReferenceType="HasTypeDefinition">ns=1;s=VariableTypes.MEME.Mirror.Input</Reference>
        </References>
        <Value>
            <uax:String>2S_Server/ns=4;s=CPUY.DAT_TETE_Signals.A_PU03_01_002GU_ES01</uax:String>
        </Value>
    </UAVariable>
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo
Sousuke



Doczy: 19 Lis 2005
Posty: 608
Skd: Wroc?aw

PostWysany: Czw Lis 16, 2017 3:23 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Czemu chcesz parsowa? XMLa we frontendzie?
_________________
Blog na temat programowania w .NET
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo Odwied stron autora Numer GG
Caporeira



Doczy: 26 Lis 2015
Posty: 49

PostWysany: Czw Lis 16, 2017 3:41 pm  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Nie musi by? tym sposobem. Taki sposb przyszed? mi do g?owy ... na inne na razie nie wpad?em.

Je?li jest inny lepszy/?atwiejszy czy sprawniejszy sposb na wyci?gni?cie tej warto??i to jestem za :)
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo
Sousuke



Doczy: 19 Lis 2005
Posty: 608
Skd: Wroc?aw

PostWysany: Pon Lis 20, 2017 10:45 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

A powiedz sk?d ten plik przychodzi, masz go na serwerze w jakim? pliku, czy u?ytkownik ?aduje ten plik przez stron??
_________________
Blog na temat programowania w .NET
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo Odwied stron autora Numer GG
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Gwna -> ECMAScript Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Moesz pisa nowe tematy
Moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Moesz dodawa zaczniki na tym forum
Moesz pobiera pliki z tego forum




Debug: strone wygenerowano w 0.18442 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |