|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Caporeira
Do³±czy³: 26 Lis 2015 Posty: 49
|
Wys³any: Czw Lis 16, 2017 2:40 pm OP Temat postu: [JavaScript] Wywo?anie warto?ci referencji |
|
|
Witam,
w JavaScript nie jestem tak bieg?y jak w Python. Mam taki (poni?ej) kod w formacie XML. Potrzebuje wywo?a? na stronie dok?adnie ten string "2S_Server/ns=4;s=CPUY.DAT_TETE_Signals.A_PU03_01_002GU_ES01" Na pocz?tek mo?e by? poprzez funkcje alert()
Pytanie, za pomoc? jakiej komendy wywowam ten string, aby go potem wy?wietli? ?
Kod: |   <UAVariable NodeId="ns=1;s=AGENT.OBJECTS.PU03.01.002GU-ES01.Pressed.MirrorInput" BrowseName="1:MirrorInput" DataType="String" AccessLevel="7" UserAccessLevel="7" Historizing="true">
  <DisplayName Locale="en">MirrorInput</DisplayName>
  <Description Locale="en">MirrorInput</Description>
  <References>
  <Reference ReferenceType="HasComponent" IsForward="false">ns=1;s=AGENT.OBJECTS.PU03.01.002GU-ES01.Pressed</Reference>
  <Reference ReferenceType="HasTypeDefinition">ns=1;s=VariableTypes.MEME.Mirror.Input</Reference>
  </References>
  <Value>
  <uax:String>2S_Server/ns=4;s=CPUY.DAT_TETE_Signals.A_PU03_01_002GU_ES01</uax:String>
  </Value>
  </UAVariable>
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Sousuke

Do³±czy³: 19 Lis 2005 Posty: 608 Sk±d: Wroc?aw
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Caporeira
Do³±czy³: 26 Lis 2015 Posty: 49
|
Wys³any: Czw Lis 16, 2017 3:41 pm OP Temat postu: |
|
|
Nie musi by? tym sposobem. Taki sposób przyszed? mi do g?owy ... na inne na razie nie wpad?em.
Je?li jest inny lepszy/?atwiejszy czy sprawniejszy sposób na wyci?gni?cie tej warto??i to jestem za :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sousuke

Do³±czy³: 19 Lis 2005 Posty: 608 Sk±d: Wroc?aw
|
Wys³any: Pon Lis 20, 2017 10:45 am Temat postu: |
|
|
A powiedz sk?d ten plik przychodzi, masz go na serwerze w jakim? pliku, czy u?ytkownik ?aduje ten plik przez stron?? _________________ Blog na temat programowania w .NET |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz dodawaæ za³±czniki na tym forum Mo¿esz pobieraæ pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.05518 sekund, zapytan = 11
|