|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jablona1@gmail.com
Do³±czy³: 02 Cze 2017 Posty: 1
|
Wys³any: Pi± Cze 02, 2017 9:24 pm OP Temat postu: obs?uga programatora kart mifare acr1281u-c2 |
|
|
Witam serdecznie problem mój polega po ca?o?ci. potrzebuje pomocy jako pocz?tkuj?cy w obs?udze kart zbli?eniowych do zamków hotelowych, jestem calkiem zielony w ich tworzeniu , to moj 1 raz styczno?? z zamkami kodowymi prosze o pomoc krok po kroku jak mam stworzy karte (zaprogramowac nia) by dzia?a?a jak jej przeznaczenie czyli otwiera?? elekrozamek w dzwiach . (chodzi mi jakie programy potrzebuje i jak sie tym obs?u?y? posiadam czytnik(programator) acs acr1281u-c2 zestaw kart mifare czystych (nie sformatowanych) zamek hotelowy BE-TECH smart MIFARE ( ozn, producenta: 6536m-65a to link do strony tego zamka: http://www.segal.pl/Be-Tech-Smart
karty o czestotliwo?ci 13,56MHz
oraz jednolity kod dost?pu do danych pomieszcze? uniwersalny (master kod) ktory musze wgrac w okolo 50 kart) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz dodawaæ za³±czniki na tym forum Mo¿esz pobieraæ pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.04708 sekund, zapytan = 11
|