Forum Coders' city Strona G³ówna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Potrzebujê szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

obs?uga programatora kart mifare acr1281u-c2

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona G³ówna -> Elektronika, programowanie niskopoziomowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jablona1@gmail.com

Do³±czy³: 02 Cze 2017

PostWys³any: Pi± Cze 02, 2017 9:24 pm  OP    Temat postu: obs?uga programatora kart mifare acr1281u-c2 Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam serdecznie
problem mój polega po ca?o?ci.
potrzebuje pomocy jako pocz?tkuj?cy w obs?udze kart zbli?eniowych do zamków hotelowych, jestem calkiem zielony w ich tworzeniu , to moj 1 raz styczno?? z zamkami kodowymi
prosze o pomoc krok po kroku jak mam stworzy karte (zaprogramowac nia) by dzia?a?a jak jej przeznaczenie czyli otwiera?? elekrozamek w dzwiach .
(chodzi mi jakie programy potrzebuje i jak sie tym obs?u?y?
posiadam czytnik(programator) acs acr1281u-c2
zestaw kart mifare czystych (nie sformatowanych)
zamek hotelowy BE-TECH smart MIFARE ( ozn, producenta: 6536m-65a to link do strony tego zamka: http://www.segal.pl/Be-Tech-Smart

karty o czestotliwo?ci 13,56MHz

oraz jednolity kod dost?pu do danych pomieszcze? uniwersalny (master kod) ktory musze wgrac w okolo 50 kart)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona G³ówna -> Elektronika, programowanie niskopoziomowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Mo¿esz pisaæ nowe tematy
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Mo¿esz dodawaæ za³±czniki na tym forum
Mo¿esz pobieraæ pliki z tego forum

Debug: strone wygenerowano w 0.04708 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |