Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!
 

 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

Czemu Eclipse świruje?



 
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Java
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deathrone



Dołączył: 17 Sie 2012
Posty: 11

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2017 11:09 pm  OP    Temat postu: Czemu Eclipse świruje? Odpowiedz z cytatem Pisownia

Co jest nie tak?! dlaczego nie mogę odpalić programu?!

print screen: https://iv.pl/images/43315282071410345829.png

Przecież ja trafię do psychiatry przez tego Eclipse!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
samolot



Dołączył: 26 Sty 2006
Posty: 8300
Skąd: Toruń

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2017 11:48 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Po wklejeniu twojego komunikatu w wyszukowarce znalazłem stronę:
http://stackoverflow.com/questions/20380792/eclipse-error-the-selection-cannot-be-launched-and-there-are-no-recent-launch

Wyszukiwarka opatrzyła te stronę komentarzem: "Rozwiązane", wiec może jest tam rozwiązanie dla ciebie.
Alu musisz to sobie sam sprawdzić.

_________________
Nie zadawaj bezcelowych pytań / Windows 8.1 / Windows 10 / VB2008 / VB 2010 / VB 2012 / Pisz poprawnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deathrone2
Gość





PostWysłany: Czw Kwi 06, 2017 6:55 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

ale ja nie mam żadnych dropdown butonów. Czemu ten eclipse się tak debilnie zachowuje, kto mu kazał jakieś komentarze pisać?
Gdzie ja mam te komentarze szkać.

(Połączyłem oba posty - do zmiany posta(jesli nikt po Tobie nie pisał ) możesz użyć przycisku Zmień - Samolot)

i jakie run android jak nie piszę żadnego androida
Powrót do góry
samolot



Dołączył: 26 Sty 2006
Posty: 8300
Skąd: Toruń

PostWysłany: Czw Kwi 06, 2017 8:35 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Dałem Ci wędkę. To do Ciebie należy prześledzenie kilkudziesięciu wyników wyszukiwania. W wynikach wyszukiwania występuje nazwa eclipse, oraz dokładnie taki sam komunikat błędu, jaki jest na obrazku w załączonym przez ciebie linku. Tobie nawet nie chciało się przepisać tego komunikatu, tylko dałeś link.
Mając tekstową treść komunikatu i nazwę środowiska, jest znacznie łatwiej znaleźć odpowiedź. Pytanie retoryczne: ile przeczytałeś z tych wyników wyszukiwania?

_________________
Nie zadawaj bezcelowych pytań / Windows 8.1 / Windows 10 / VB2008 / VB 2010 / VB 2012 / Pisz poprawnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
djsowa
Moderator


Dołączył: 28 Mar 2006
Posty: 2256
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Czw Kwi 06, 2017 11:42 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

https://forum.suse.pl/index.php?topic=26409.0
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deathrone



Dołączył: 17 Sie 2012
Posty: 11

PostWysłany: Wto Kwi 11, 2017 7:25 pm  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Problem był gdzie indziej: napisałem main z wielkiej litery.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Java Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz pobierać pliki z tego forum




Debug: strone wygenerowano w 0.12901 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |