Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tdx
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2015 10:23 pm OP Temat postu: [Windows 7] Jak po??czy? transfer dwóch po??cze? internetowych. |
|
|
Witam Mam zakupione dwa internety, jeden po kablu do rutera, drugi po Wi-Fi LTE. Chcia?bym po??czy? je abym mia? internet o zsumowanej pr?dko?ci obydwu (teoretyczne). Jak to zrobi? na Windows 7? Pozdrawiam _________________ Pisz? aplikacje dla Windows 7/ 8 i Phone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Przemuss
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2015 7:11 am Temat postu: |
|
|
Przy pomocy systemu Windows nie dasz rady ale przy pomocy routera dwu wan-owego tak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tdx
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2015 12:19 pm OP Temat postu: |
|
|
Je?li router da rad? to w ko?cu Windows tak samo. Na Linuxa mo?na to zrobi? z tego co wiem to tak samo i na Windowsa. Maj? one taki sam dost?p do sprz?tu i sterowania nim. Wi?c na pewno si? da, ale pytanie jest jak? _________________ Pisz? aplikacje dla Windows 7/ 8 i Phone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemuss
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2015 8:12 am Temat postu: |
|
|
Skoro wiesz lepiej to powodzenia:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Garf

|
|
Powrót do góry |
|
 |
tdx
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2015 11:46 am OP Temat postu: |
|
|
Dzi?kuje Garf za naprowadzenie mnie jak szuka?. Szuka?em troch? inaczej i nie ka?dy musi by? tak dobry w wyszukiwaniu takich rzeczy. Tak poza tym to znalaz?em ju? rozwi?zanie. Wystarczy zainstalowa? program "Connectify Dispatch", który ??czy szybko?ci sieci które mamy pod??czone do kompa. Sprawdzone przeze mnie na LTE + Netia. Pozdrawiam _________________ Pisz? aplikacje dla Windows 7/ 8 i Phone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|