Forum Coders' city Strona Gwna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!
 

 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Potrzebuj szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

OMNeT++: zbieranie poboru energii



 
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Gwna -> Inne jzyki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
shirotan



Doczy: 14 Wrz 2014
Posty: 1

PostWysany: Nie Wrz 14, 2014 8:56 pm  OP    Temat postu: OMNeT++: zbieranie poboru energii Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam.

Czy kto z obecnych na forum osb zna rodowisko OMNeT++? Chc zasymulowa w nim, uywajc pakietu MiXiM, pobr prdu na urzdzeniach sieciowych.
Aktualnie korzystam z doczonego przykadu "hybrid" z examples-inet. Uywane s w nim moduy baterii BatteryStats i SimpleBattery, ktre kolekcjonuj wartoci takie jak redni pobr energii. Prbowaam dobra si do wartoci, z ktrych ta rednia jest liczona, ale nie bardzo wiem jak. Docelowo miaoby to wyglda tak, e po zakoczonej symulacji zostanie wygenerowany plik bd wektor, ktry pozwoliby na wyrysowanie poboru energii w czasie mW(s).
Jakie pomysy? Z gry dzikuj za pomoc. :)
Powrt do gry
Zobacz profil autora Wylij prywatn wiadomo
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Gwna -> Inne jzyki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Moesz pisa nowe tematy
Moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Moesz dodawa zaczniki na tym forum
Moesz pobiera pliki z tego forum




Debug: strone wygenerowano w 0.15798 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |