Forum Coders' city Strona G³ówna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Potrzebujê szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Zasady

RSS & SideBar (Hotlista, Panel)

Id¼ do strony 1, 2  Nastêpny

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona G³ówna -> Sprawy dotycz?ce forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jelcyn
Site Admin

Do³±czy³: 22 Maj 2005
Sk±d: Rzeszów

PostWys³any: Wto Cze 07, 2005 4:21 pm  OP    Temat postu: RSS & SideBar (Hotlista, Panel) Odpowiedz z cytatem Pisownia

Oto nowy bajer jaki doda?em: http://www.coderscity.net/subscribe.php

U?ywam opcj? dodaj panel (Operka 7.23) i mnie si? ten bajer podoba. Aha i nie dawajcie zbyt cz?stego od?wie?ania (proponuje co 60 minut) bo i tak forum mi generuje spory transfer

Ostatnio zmieniony przez jelcyn dnia Nie Sty 14, 2007 11:09 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora
Chudy

Do³±czy³: 25 Maj 2005
Sk±d: Katowice

PostWys³any: Wto Cze 07, 2005 4:36 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

RSS jest bardzo wygodny. Lubie z niego korzysta? odk?d dodali go do Operki. Doskona?y pomys?, gratulacje ;-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Numer GG Tlen
jelcyn
Site Admin

PostWys³any: Wto Cze 07, 2005 4:38 pm  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Chudy napisa³:
RSS jest bardzo wygodny. Lubie z niego korzysta? odk?d dodali go do Operki. Doskona?y pomys?, gratulacje ;-)

od 2 dni wala? mi si? plik ZIP (pobra?em go, gdy okienko code edytowa?em) na pulpicie wi?c w ko?cu spróbowa?em go zainstalowa?!

aha, jak kto? zna ciekawe i funkcionalne pluginy, niech da mi zna? jestem otwarty na ró?ne propozycje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora
Bartosz

Do³±czy³: 15 Wrz 2005

PostWys³any: Wto Pa¼ 25, 2005 2:34 pm      Temat postu: Czy mo?na w ten sposób? Odpowiedz z cytatem Pisownia

Ja u?ywam spersowalizowanej strony startowej Googla
http://www.google.com/ig
Mo?na tam doda? kana?y RSS, nie jako plugin - boczne okno w Operze, Mozilli, ale jako element zwyk?ej strony startowej w oknie g?ównym. Fajne - mo?na ?ledzi? pogod?, naj?wie?sze newsy, ale gdyby mo?na jeszcze mie? wgl?d w na?wie?sze wiadomo?ci z forum Visual Basica to by?oby fantastycznie móc sobie codzie? przeczyta? co si? dzieje akurat na forum.
Niestety, gdy generuj? kana? pod podanym adresem dostaj? tylko sidebara, czy jest mo?liwo?? aby dosta? adres kana?u?
Np. jak ten http://panorama.infor.pl/rss/aktualnosci.xml

Ps
Polecam http://www.google.com/ig :)
Bart

Marcin_Miga

Do³±czy³: 09 Lis 2005

PostWys³any: Wto Lut 28, 2006 2:04 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

A jak doda? tego RSS-a do ThunderBirda?
Do Opery jako? mi si? uda?o. Ju? nie pami?tam jak, a usun??em. Ale chcia?bym wiedzie? jak do TB...

pozdrawiaMM
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Tlen
Bobinho

Do³±czy³: 08 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Coders' City :D

PostWys³any: Sro Sty 31, 2007 5:52 pm      Temat postu: Re: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Z tego co ja pami?tam to TB jest programem pocztowym, a tu jest mowa o pluginie do przegl?darek :]
Luke

Do³±czy³: 17 Cze 2007
Sk±d: Szczecin

PostWys³any: Wto Lut 10, 2009 8:49 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Sorry za wykopywanie starego w?tku, ale adresem jest np. to: http://www.coderscity.net/panel.php?rss&n=20&m=60&t=1000&s=3600&l=0
mihau87

Do³±czy³: 29 Mar 2010

PostWys³any: Pi± Kwi 02, 2010 4:41 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

mnie pewnie ktos zjedzie zaraz ale musze zapytac:P
jak dodac subskrypcje do konkretnego posta? bo nie chce do calego forum...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
jelcyn
Site Admin

PostWys³any: Pi± Kwi 02, 2010 5:02 pm  OP    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

nie da si?.
tylko na maila mo?esz otrzymywa? powiadomienia
Powrót do góry
mkklab

Do³±czy³: 29 Cze 2020
Sk±d: Warszawa

PostWys³any: Pi± Lip 03, 2020 8:48 am      Temat postu: kurs programowania Odpowiedz z cytatem Pisownia

Cze?? szukam jaki? kursów online mo?e by? Python lub Java czy kto? mo?e mi co? poleci?? Najlepiej w Poznaniu je?li mia?o by to by? stacjonarnie. ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona G³ówna -> Sprawy dotycz?ce forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony 1, 2  Nastêpny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Mo¿esz pisaæ nowe tematy
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Mo¿esz dodawaæ za³±czniki na tym forum
Mo¿esz pobieraæ pliki z tego forum

Debug: strone wygenerowano w 0.04979 sekund, zapytan = 11
contact

| Darmowe programy i porady Jelcyna | Tansze zakupy w Helionie | MS Office Blog |