Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

[Podróbka iPod] Instalacja aplikacji

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Elektronika, programowanie niskopoziomowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiciu
Gość

PostWysłany: Nie Sty 08, 2012 7:48 pm      Temat postu: [Podróbka iPod] Instalacja aplikacji Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam wszystkich. Jako, że jestem laikiem w tych tematach, a szukam pewnej informacji zdecydowałem się napisać na Waszym forum.
Czy da się zainstalować jakąś nową aplikację (np. zegarek albo kalkulator) na jakimś chińskim odtwarzaczu mp4 w stylu ipoda. Nie chce podawać żadnych linków, żeby nie było reklamy. Pewnie większość wie jak wygląda ipod i jego podróbki.
Jeśli to nie ten dział to przepraszam, ale nie mam pojęcia jak programowane są takie urządzenia i nie potrafiłem umieścić tego tematu w odpowiednim dziale. Z góry dzięki za odpowiedzi!
Powrót do góry
DJ_100

PostWysłany: Nie Sty 08, 2012 11:06 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Na 99% nie da się, ale niepodanie informacji o urządzeniu to nie unikanie reklamy tylko głupota, więc sobie samemu tym nie pomagasz.

Frontpage is not and never been WYSIWYG. (...) It was more like WYSIWTF. (userfriendly.org)
Working on: My website
@MarekGubiec
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
wiciu
Gość

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 9:11 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

widzę, że główna zasada forum to obrażanie :) Pozdrawiam!
Powrót do góry
samolot

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 10:11 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Nie wiciu, kolega tylko precyzyjnie nazwał zastsowaną przez Ciebie metodę prezentacji pytania, na pewno nie chciał cie obrazić.
Weź na wzgląd, że im brdziej precyzyjne pytanie , tym dokładniejsza odpowiedź :)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wiciu
Gość

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 1:55 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

W porządku. Po prostu chodzi mi o to, czy da się zainstalować np. zegarek w podróbce apple nano 6th gen. Np. coś takiego http://allegro.pl/nowy-odtwarzacz-mp4-mp3-8gb-lcd-dotykowy-1-8-pl-i2041891001.html .
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Elektronika, programowanie niskopoziomowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach