|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sasiad Gość
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 1:17 pm Temat postu: Pliki na stronie VB4all |
|
|
Witam, Zarejestrowałem się na stronie vb4all, bo myślałem że przez to że nie jestem zarejestrowany nie mogę ściągać plików z downloadu. Niestety również po zalogowaniu nie mogę tego zrobić. Próbowałem ściągnąć jeden z budzików, oraz cafe.zip ze strony:
http://www.vb4all.pl/component/option,com_remository/Itemid,47/func,fileinfo/id,419/
jednak cały czas przenosi mnie na stronę główną, bez żadnego komunikatu.
Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie tego zasobu, lub wysłanie go na sasiadek(at)gmail.com
I mam pytanie, czy posiada ktoś program do obsługi zakładu fryzjerskiego? lub coś podobnego? Będę wdzięczny za wszelie informacje.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
mortar Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 7:40 pm Temat postu: Re: Pliki na stronie VB4all |
|
|
To prawda, ze tylko zarejestrowani uzytkownicy moga sciagac pliki. Natomiast co do plikow ktore probowales sciagnac - faktycznie, jest z nimi problem. Jakims cudem wyparowaly z serwera. Zerkne do ostatnich backupow i jezeli wczesniej byly, to postaram sie je odtworzyc.
Prosze o linki do innych plikow z ktorymi wystepuja problemy. _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sasiad Gość
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 11:06 pm Temat postu: |
|
|
| Niektore archiwa są też uszkodzone, np archiwum kalendarz.zip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delfin-soft Gość
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 9:27 pm Temat postu: plik z ktorym wystepuje problem |
|
|
Warsztat - programy z kodem źródłowym Programy użytkowe Nazwa pliku: kolekcja.zip
pozdrawiam Delfin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobinho
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 1:59 pm Temat postu: Re: |
|
|
A ten link znalazłeś w sieci czy krzątałeś się po serwisie?? Czasem miałem takie problemy, gdy link był taki dziwny - z przecinkami i w ogóle, ale na innych stronach serwisu, pod innym linkiem udawało mi się znaleźć, to czego szukałem. _________________ Coders' City member... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz pobierać pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.08345 sekund, zapytan = 7
|