| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
DJ_100
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 10:01 pm Temat postu: Poszukujemy nowych TextWriterów! |
|
|
Poszukujemy nowych TextWriterów!
Teraz VBMagazine ruszy pełną parą i jeśli będą jakieś nowinki, ciągle nowe artykuły to planuję wydawać vbmagazine co miesiąc.
Zgłoszenie na PW lub mój e-mail: hacker.anonymus@gmail.com _________________
 Frontpage is not and never been WYSIWYG. (...) It was more like WYSIWTF. (userfriendly.org) Working on: My website @MarekGubiec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
usercontrol

|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Hmm...a może by użyć "autorów artykułów", zamiast "TextWriterów"?
"TextWriter" nie jest po polsku kojarzy mi się z drukarką igłową. Chyba nie musimy się wstydzić własnego języka i/lub kaleczyć go?
Ot, TextWriter 1150C ;F
PS. Kto w ogóle zajmuje się VBMagazine? _________________ Jedna zmienna żali się drugiej: - Ten wskaźnik jest taki fajny... Ale w ogóle nie zwraca na mnie uwagi. - Po prostu nie jesteś w jego typie.
| Kod: |  int getRandom() {return 5; //na podstawie rzutu kostką}
|
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ_100
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Chciałem odświerzyć wątek. Ludzie chodźcie! Jest nabór osób piszących Artykuły. Wszelkie zgłoszenia i pytania kierujcie na PW lub e-mail: mgubiec@gmail.com
Zapraszamy![/quote] _________________
 Frontpage is not and never been WYSIWYG. (...) It was more like WYSIWTF. (userfriendly.org) Working on: My website @MarekGubiec |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrey Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam, A artykuły z jakiej tematyki chcilibyście zamieszczać, bo z VB przestałem mieć już właściwie cokolwiek wspólnego oprócz wspomnień ale chetnie podziele się swoją wiedzą na jakiś skromny temat.
Pozdrawiam Andrey _________________ learn UNIX, learn it good, learn it like a ninja would... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 10:51 am Temat postu: |
|
|
Wlasciwie to nie chcielibysmy zawezac tematyki tylko i wylacznie do VB. Jest wiele tematow "okoloprogramistycznych", ktore moga interesowac potencjalnego czytelnika vb4all. Mowie tutaj o ogolnych technikach programistycznych, o roznego rodzaju narzedziach wspomagajacych prace. Czy w ogole o tematach niezwiazanych z programowaniem.
Nic nie stoi na przeszkodznie, aby poszerzyc tematyke vb4all ;) _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|