|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MDziubek
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 10:11 am Temat postu: |
|
|
Nie tam masz referencje do biblioteki InfoPath... Dodanie obsługi błedów to w najprostszym wariancie: pierwsza linijka procedury: On Error Goto BLAD
przed end sub Exit Sub BLAD: MsgBox Err.description _________________ Pozdrawiam Michał Programista Access (blog) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
kaszka
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 10:21 am Temat postu: znikajace biblioteki ? |
|
|
Bardziej miałam na myśli co mam zrobić zeby skompliowac biblioteke , z obsługą błędów sobie radzę :) 1. Ale zastanawia mnie inna rzecz -w bazie powinno być odniesienie do Microsoft WINHttp Services - nie ma tego u Ciebie czy czegoś nie rozumiem?
2.Z tego co zauważyłam po kompilacji rzeczywiście tego odniesienia nie ma. Coś się kaszani przy podłączaniu bibliotek?
3.Jakoś inaczej można je może pdołączyć jakiś use....
Pzdr k |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MDziubek
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Masz dodane referencje do bibliotek których ja nie mam w systemie, miedzy innymi Inforpath Object Designer, dlatego nie mogę odtworzyć Twojego stanu. Co do korzystania z bibliotek to skoro używasz nietypowych komponentów, to wykorzystaj późne wiazanie i napisz funkcje w systemie która sprawdzi czy masz wszystkie potrzebne komponenty do pracy programu. _________________ Pozdrawiam Michał Programista Access (blog) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz pobierać pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.59979 sekund, zapytan = 9
|