Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

Dobre miejsce na bloga, trudna decyzja.

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Webmasterstwo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
medivo

PostWysłany: Pon Sty 30, 2012 8:41 am      Temat postu: Dobre miejsce na bloga, trudna decyzja. Odpowiedz z cytatem Pisownia

Wczoraj założyłem blog na onecie, dzisiaj odpalam a tu: error 101 ale twojemu blogowi nic nie jest...
Dlatego postanowiłem się skonsultować w tej sprawie, szukam bloga raczej darmowego, głównym celem nie jest zarabianie na nim a coś w rodzaju autopromocji/reklamy (coś w tym stylu nie chcę tłumaczyć tego). Zależy mi na sporej ilości czytelników i stabilności, w internecie jest pełno porad ale każdy pisze co innego... sam już nie wiem, blox, blogger, blogspot czy może poczekać aż się onet odblokuje ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marcin_an
Site Admin

PostWysłany: Pon Sty 30, 2012 8:49 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Nie lepiej wziąć najtańszy hosting webd lub linuxpl (40-50zł/rok) + domenę na droped.pl (.pl: 12zł + 50zł odnowienie), postawić Wordpressa i mieć w głębokim poważaniu działanie "darmowych" serwisów? W najgorszym wypadku stracisz te 60-120zł*, jeśli po pierwszym roku nic z tego nie wyjdzie.
____
* 120zł wliczając dodatkowe roczne wygaszanie domeny

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Webmasterstwo Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach