|
Coders' city Nasza pasja to programowanie!
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
medivo
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 8:41 am Temat postu: Dobre miejsce na bloga, trudna decyzja. |
|
|
Wczoraj założyłem blog na onecie, dzisiaj odpalam a tu: error 101 ale twojemu blogowi nic nie jest... Dlatego postanowiłem się skonsultować w tej sprawie, szukam bloga raczej darmowego, głównym celem nie jest zarabianie na nim a coś w rodzaju autopromocji/reklamy (coś w tym stylu nie chcę tłumaczyć tego). Zależy mi na sporej ilości czytelników i stabilności, w internecie jest pełno porad ale każdy pisze co innego... sam już nie wiem, blox, blogger, blogspot czy może poczekać aż się onet odblokuje ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2012 8:49 am Temat postu: |
|
|
Nie lepiej wziąć najtańszy hosting webd lub linuxpl (40-50zł/rok) + domenę na droped.pl (.pl: 12zł + 50zł odnowienie), postawić Wordpressa i mieć w głębokim poważaniu działanie "darmowych" serwisów? W najgorszym wypadku stracisz te 60-120zł*, jeśli po pierwszym roku nic z tego nie wyjdzie. ____ * 120zł wliczając dodatkowe roczne wygaszanie domeny _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz pobierać pliki z tego forum
|
 Debug: strone wygenerowano w 0.10641 sekund, zapytan = 7
|