| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bartek0706 Gość
|
Wysłany: Czw Lis 10, 2011 10:49 am Temat postu: Darmowy hosting z InnoDB |
|
|
| Witam, ostatnio próbowałem wstawić projekt na serwer ale po całym załadunku ujrzałem w phpAdminie, że niestety ale na serwerze ssl2 nie ma możliwości oparcia bazy danych na mechanizmie składowania InnoDB... Tak samo jest od niedawna na cba... Czy ktoś z Was zna darmowy hosting, który udostępnia taką opcję? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Luke

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek0706 Gość
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 2:56 pm Temat postu: |
|
|
| A czy wie ktoś może jak wrzucić tam projekt symfony? Po zalogowaniu się nie ma żadnego folderu..., poza tym, że jestem w katalogu głównym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hashedone
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Stworzyć projekt symfony lokalnie i uploadować pliki? _________________ PWr, WPPT, Informatyka "Two or more? - use a for", Dijkstra |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek0706 Gość
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Naprawdę? Kurde, nie wiedziałem, że jest to takie proste... lol. Gdyby to było takie proste, to bym o to nie pytał... Po załadowaniu do głównego plików projektu, wrzuceniu katalogu symfony i uruchomieniu dostaję taki błąd:
| Cytat: | Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in .../web/index.php on line 7 |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Taeril
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Wrzucenie błędu do Googla sugeruje PHP4 - sprawdź wersję aby się upewnić czy to to. _________________ T.
"Some people, when confronted with a problem, think 'I know, I'll use regular expressions.' Now they have two problems." - Jamie Zawinski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek0706 Gość
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 5:30 pm Temat postu: |
|
|
| Czyli albo czeka mnie zmiana serwera albo wszystkie rozszerzenia plików muszę zamienić na .php5, bo z tego co czytałem na yoyo tak właśnie jest to rozpoznawane...:O? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hashedone
|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Poszukaj w konfiguracji serwera - czasem można zmienić domyślną wersję PHP. _________________ PWr, WPPT, Informatyka "Two or more? - use a for", Dijkstra |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Garf

|
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja na serwerach Linuxpl.com dodałem takie cuś:
| Kod: |  AddHandler php5-cgi .inc .php .php4 .phtml
|
U Ciebie niekoniecznie musi zadziałać, ale można spróbować. _________________ Zakochanie - to relacja międzyosobowa wynikająca z upodobania sobie w kimś, powodującego zależność emocjonalną od tego kogoś. Na miarę siły owej zależności następuje proporcjonalnie: utrata zdrowego rozsądku oraz zdolności do samodecydowania. o. Paweł Gużyński OP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek0706 Gość
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 9:40 am Temat postu: |
|
|
Płatny czy darmowy hosting? Jeżeli płatny, to ile płacisz rocznie? A możesz mi powiedzieć czy jest tam mechanizm InnoDB? Zastanawiam się nad wykupieniem...
Dodane przez moderatora (łączenie postów)
No niestety nie działa Twój sposób... Na yoyo pisali, że pracują nad lepszym rozwiązaniem... (no to jest do kitu:/) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|