| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mikmas

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 1:45 pm Temat postu: Kto pamięta stare forum? |
|
|
Tak mnie jakoś wzięło na sentyment i jestem ciekaw - ilu z aktywnych użytkowników pamięta czasy "starego" forum? Kiedy to był oczojebitny pomarańczowy kolor, irytujące niektóre sposoby jego działania, adres był www.vb4all.canpol.pl i bardzo "ciasno" powiązany z vb6? :D _________________ -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GCS d- s---:--->+:+ a-->--- C++(+++) U-- P+ L-- E-- W++ N+ o-- K- w++(+++) O--- M-(--) V-- PS PE++ Y PGP- t 5 X++ R tv- b+ DI- D+++(++++) G++ e h* r+ y? ------END GEEK CODE BLOCK------ Alternatywny komunikator GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Mikra
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Ja pamiętam.:) Mam na dysku kopię forum oraz pliki przygotowane przez użytkownika Tamgo.
Był jeszcze VBMagazine.;) _________________ lubus.info - lubelskie autobusy i trolejbusy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Cóż... pamiętamy, pamiętamy. Na górze jest nawet link do forum i spakowanej jego wersji. _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mikmas

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Tamgo - coś mi ten nick mówi. Podeślij mi te pliki na maila jak możesz :D. mikmas na o2.pl
EDIT! Faktycznie :D, chlip-chlip, wspomnienia xD _________________ -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GCS d- s---:--->+:+ a-->--- C++(+++) U-- P+ L-- E-- W++ N+ o-- K- w++(+++) O--- M-(--) V-- PS PE++ Y PGP- t 5 X++ R tv- b+ DI- D+++(++++) G++ e h* r+ y? ------END GEEK CODE BLOCK------ Alternatywny komunikator GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nwxxeh
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Możecie też mi podesłać (nic nie napisałem na tym forum, ale zawsze warto zajrzeć):
nwxxeh (szympans) gmail.com _________________ Pisze z BIOSu, mogą być literówki...
 Post nr. 666 - Sro Paź 26, 2011 5:25 pm |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mikmas

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Masz na górze: http://www.coderscity.pl/stare/ _________________ -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GCS d- s---:--->+:+ a-->--- C++(+++) U-- P+ L-- E-- W++ N+ o-- K- w++(+++) O--- M-(--) V-- PS PE++ Y PGP- t 5 X++ R tv- b+ DI- D+++(++++) G++ e h* r+ y? ------END GEEK CODE BLOCK------ Alternatywny komunikator GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mikra
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Jakby ktoś potrzebował, to można ściągnąć stąd: http://www.lubus.vot.pl/tymczasowe/Forum.7z.
Ciekawe, czy ktoś redaktorów VBMagazine udziela się jeszcze tutaj na forum.:) _________________ lubus.info - lubelskie autobusy i trolejbusy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Garf

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Przecież wielu "starych" forumowiczów zaczynało od tamtej pomarańczy (w tym ja). Potem nowe forum, nowa rejestracja, i tak już ponad 6 lat... BTW. Czemu nie obchodzimy urodzin naszego forum? ;) _________________ Zakochanie - to relacja międzyosobowa wynikająca z upodobania sobie w kimś, powodującego zależność emocjonalną od tego kogoś. Na miarę siły owej zależności następuje proporcjonalnie: utrata zdrowego rozsądku oraz zdolności do samodecydowania. o. Paweł Gużyński OP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mikmas

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 9:09 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda jednak, że dużo ludzi spośród tamtej - elitarnej wręcz - ekipy już bardzo mało lub wcale się nie udziela np chudy, hicks, convict, gimmasenpai, andrey, viper, usercontrol i wielu, wielu innych _________________ -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GCS d- s---:--->+:+ a-->--- C++(+++) U-- P+ L-- E-- W++ N+ o-- K- w++(+++) O--- M-(--) V-- PS PE++ Y PGP- t 5 X++ R tv- b+ DI- D+++(++++) G++ e h* r+ y? ------END GEEK CODE BLOCK------ Alternatywny komunikator GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Tak to już jest, że w społecznościach internetowych ludzie pojawiają się i znikają. Zaskakujące, że jeszcze tak wielu tutaj nadal siedzi, włączając w to mnie. Wiele innych społeczności, które znałem, nie istnieje już albo zupełnie zmienił się skład i co najwyżej "stara gwardia" jeszcze się widzi i pozdrawia. Ludzie starzeją się, zakładają rodziny, pracują... mniej czasu na fora i takie zabawy. Poza tym rdzeń VBForum stanowił VB6, a ten język to już przeszłość. Decyzja o rozszerzeniu tematyki forum i odcięciu od stricte visualbasicowej przeszłości była konieczna m.in. właśnie z tego powodu. _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|