| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mortar Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 9:53 am Temat postu: vb4all poszukuje redaktorow |
|
|
Dotychczas vb4all bylo rozwijane glownie przez Jelcyna. Jeden czlowiek to zbyt malo. Dlatego chcielibysmy rozszerzyc redakcyjne grono.
Poszukujemy ludzi, ktorzy chcieliby pisac niusy na tematy zwiazane z vb, ale rowniez z szeroko pojeta tematyka komputerowa, nawet bardzo luzno zwiazana z vb.
Wymagania nie sa raczej wygorowane. Trzeba dobrze wladac jezykiem polskim i wiedziec o czym sie pisze ;) No i oczywiscie trzeba miec checi, zeby raz, czy dwa w tygodniu poswiecic te 15 minut na napisanie jakiegos ciekawego niusa ;)
Przyszli redaktorzy beda mieli mozliwosc dodawania niusow informacyjnych na stronie glownej, dodawania tipsow w dziale tips & trick (niekoniecznie swoich, tych podpatrzonych w sieci rowniez), oraz wzbogacania kolekcji linkow.
Kwestia warsztatu nie zostala jeszcze rozwiazania, wiec poki co nadal trzeba sie zglaszac do Jelcyna lub do mnie w tej sprawie.
Jezeli przyszly redaktor przykladowo sam rozwija jakis projekt, to nie widzimy problemu, aby na vb4all pojawialy sie informacje o rozwoju projektow.
Chetnych prosze o wpisywanie sie w tym temacie. Decyzje o przyjeciu do grona redakcyjnego podejmiemy po indywidualnym rozpatrzeniu wniosku kazdego chetnego ;) _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
djkprojects

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 10:40 am Temat postu: |
|
|
Witam
Hmmm - ja się narazie nie zgłaszam gdyż coraz mniej interesuję się VB a koncentruję na VB.NET.
Jedynie co to mogę od czasu do czasu rzucić jakimś kodem.
Pozdrawiam _________________ Auto giełda samochodowa z setkami darmowych ogłoszeń motoryzacyjnych. Dodaj swoje ogłoszenie. Programowanie VB6 i VB.NET |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 12:14 pm Temat postu: |
|
|
| djkprojects napisał: | Witam
Hmmm - ja się narazie nie zgłaszam gdyż coraz mniej interesuję się VB a koncentruję na VB.NET.
Jedynie co to mogę od czasu do czasu rzucić jakimś kodem.
Pozdrawiam |
VB.NET jak najbardziej jest w kregu zainteresowan vb4all ;) Z przyjemnoscia przyjmiemy kogos, kto ma o tym pojecie i bedzie chcial sie dzielic swoja wiedza. Sadze. ze przydalby sie nawet osobny dzial.
Cos bylo na starym vb4all, ale nie zdarzylem tego jeszcze przeniesc. Moze czas wielki ;) _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bisiek
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Ja mogę się dołączyć, tym bardziej że mam kilkanaście gotowych tekstów z mojej strony (której ostatnio nie rozwijam).
Jeśli chodzi o VB.NET - ja zostaję przy VB6, .NET jak dla mnie jest to zniszczenie wielu zalet vb6. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 1:43 pm Temat postu: |
|
|
| Bisiek napisał: | Ja mogę się dołączyć, tym bardziej że mam kilkanaście gotowych tekstów z mojej strony (której ostatnio nie rozwijam).
|
Odezwe sie do Ciebie jakos w ten weekend. Ustalimy co i jak. _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|