Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

vb4all poszukuje redaktorow

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mortar
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 9:53 am      Temat postu: vb4all poszukuje redaktorow Odpowiedz z cytatem Pisownia

Dotychczas vb4all bylo rozwijane glownie przez Jelcyna. Jeden czlowiek to zbyt malo. Dlatego chcielibysmy rozszerzyc redakcyjne grono.

Poszukujemy ludzi, ktorzy chcieliby pisac niusy na tematy zwiazane z vb, ale rowniez z szeroko pojeta tematyka komputerowa, nawet bardzo luzno zwiazana z vb.

Wymagania nie sa raczej wygorowane. Trzeba dobrze wladac jezykiem polskim i wiedziec o czym sie pisze ;) No i oczywiscie trzeba miec checi, zeby raz, czy dwa w tygodniu poswiecic te 15 minut na napisanie jakiegos ciekawego niusa ;)

Przyszli redaktorzy beda mieli mozliwosc dodawania niusow informacyjnych na stronie glownej, dodawania tipsow w dziale tips & trick (niekoniecznie swoich, tych podpatrzonych w sieci rowniez), oraz wzbogacania kolekcji linkow.

Kwestia warsztatu nie zostala jeszcze rozwiazania, wiec poki co nadal trzeba sie zglaszac do Jelcyna lub do mnie w tej sprawie.

Jezeli przyszly redaktor przykladowo sam rozwija jakis projekt, to nie widzimy problemu, aby na vb4all pojawialy sie informacje o rozwoju projektow.

Chetnych prosze o wpisywanie sie w tym temacie. Decyzje o przyjeciu do grona redakcyjnego podejmiemy po indywidualnym rozpatrzeniu wniosku kazdego chetnego ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
djkprojects

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 10:40 am      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam

Hmmm - ja się narazie nie zgłaszam gdyż coraz mniej interesuję się VB a koncentruję na VB.NET.

Jedynie co to mogę od czasu do czasu rzucić jakimś kodem.

Pozdrawiam

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
mortar
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 12:14 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

djkprojects napisał:
Witam

Hmmm - ja się narazie nie zgłaszam gdyż coraz mniej interesuję się VB a koncentruję na VB.NET.

Jedynie co to mogę od czasu do czasu rzucić jakimś kodem.

Pozdrawiam

VB.NET jak najbardziej jest w kregu zainteresowan vb4all ;) Z przyjemnoscia przyjmiemy kogos, kto ma o tym pojecie i bedzie chcial sie dzielic swoja wiedza. Sadze. ze przydalby sie nawet osobny dzial.

Cos bylo na starym vb4all, ale nie zdarzylem tego jeszcze przeniesc. Moze czas wielki ;)

Bisiek

PostWysłany: Czw Mar 09, 2006 7:26 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam

Ja mogę się dołączyć, tym bardziej że mam kilkanaście gotowych tekstów z mojej strony (której ostatnio nie rozwijam).

Jeśli chodzi o VB.NET - ja zostaję przy VB6, .NET jak dla mnie jest to zniszczenie wielu zalet vb6.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
mortar
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 10, 2006 1:43 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Bisiek napisał:

Ja mogę się dołączyć, tym bardziej że mam kilkanaście gotowych tekstów z mojej strony (której ostatnio nie rozwijam).

Odezwe sie do Ciebie jakos w ten weekend. Ustalimy co i jak.

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach