| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mikmas

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:11 pm Temat postu: Małe pytanko |
|
|
... gdzie są ocx'y? _________________ -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GCS d- s---:--->+:+ a-->--- C++(+++) U-- P+ L-- E-- W++ N+ o-- K- w++(+++) O--- M-(--) V-- PS PE++ Y PGP- t 5 X++ R tv- b+ DI- D+++(++++) G++ e h* r+ y? ------END GEEK CODE BLOCK------ Alternatywny komunikator GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:00 pm Temat postu: |
|
|
OCXy i inne biblioteki zostaly/zostana przeniesione do dzialy pliki. _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Hmm.. sorry, myślałem że to dział VB (tam naprawdę pytanie byłoby bezsensowne).
---
Gdzieś zniknął komentarz Hicksa? :> _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Tak sie zmobilizowalem, ze przenioslem juz wszystkie ocxy. _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
samolot
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 7:52 pm Temat postu: |
|
|
Dlaczego wszystkie wyświetlane daty dodania postów są jednakowe. U mnie widać daty 26 01 2006 wszystkich postów. Ne rozumiem tego. mamy już koniec stycznia , a te daty "stoją w miescu" _________________ Vista SP2+VB 2008 EE + .NET 3.5 + IE 9.0.8112 /431 przykładowych programów do Warsztatu programisty (Helion) W życiu bowiem istnieją rzeczy , o które warto walczyć do samego końca. (P. Coelho) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mortar Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 8:17 pm Temat postu: |
|
|
| samolot napisał: | Dlaczego wszystkie wyświetlane daty dodania postów są jednakowe. U mnie widać daty 26 01 2006 wszystkich postów. Ne rozumiem tego. mamy już koniec stycznia , a te daty "stoją w miescu" |
Zacznijmy od tego: gdzie? w ktorym dziale wg. ciebie jest cos nie tak?
Druga sprawa - czy twoim zdaniem data dodania posta powinna sie zmieniac? Bo moim zdaniem nie.
Trzecia rzecz. Podczas przenoszenia materialow ze starego vb4all czesto pliki/tipsy/etc dodawane byly tego samego dnia. Np. 26.01 moglem dodac ze 40 tipsow, bo akurat wtedy mialem na to czas. I taka data publikacji zostanie juz na wieki wiekow amen. Kazdy nastepny material bedzie mial date taka, jaka byla w dniu w ktorym zostal dodany.
Wczoraj dodawalem do dzialu pliki ocxy i kazdy z nich jako date dodania ma 30. stycznia. _________________ mortar www.vb4all.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
samolot
|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:25 pm Temat postu: Problem dat na forum |
|
|
Chodziło mi o daty na forum a nie na stronie VB4all. Błędnie skojarzyłem , bo powinienem wpisać w temacie o forum. Ale skoro tu już to sie znalazło to odpowiadam tu: gdy przeglądam forum, to we wszystkich postach mam w ich nagłówkach napisane "Wysłany: 26 01 2006". Również w spisie działów w kolumnie po prawej stronie zawierającej informację o tym kto i kiedy dodał ostatni wpis zawsze mam datę 26 01 2006. Kilka dni temu widziałem , że daty na jakiś czas się uaktualniły ( nie wiem czy wszystkie i wszędzie), ale później sytuacja wróciła do stanu z "jedynie słuszną datą" czyli 26 01 2006. Sądzę , że Wasz system zarządzania uaktuanieniami ( czy jak by go nie nazwać) błędnie wstawia w te miejsca na datę - moją datę zarejestrowania, bo w tym dniu sie zarejestrowałem czyli 26 01 2006. gdy piszę ten post, to podczas użycia podglądu teraz mam tam tę datę i podczas sprawdzania pisowni też. _________________ Vista SP2+VB 2008 EE + .NET 3.5 + IE 9.0.8112 /431 przykładowych programów do Warsztatu programisty (Helion) W życiu bowiem istnieją rzeczy , o które warto walczyć do samego końca. (P. Coelho) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hicks Site Admin

|
Wysłany: Wto Sty 31, 2006 11:37 pm Temat postu: |
|
|
Może cos źle ustawiłeś w profilu? Sprawdź co masz ustawione w polu "Format Daty". Ja mam dla przykładu: d-m-Y G:i _________________
Moje portfolio Oto ja 
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
samolot
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 12:01 am Temat postu: Data już wyświetla sie poprawnie |
|
|
Faktycznie , zajrzałem do mego profilu i miałem tam datę 26 01 2006 a nie d-m-Y G:i. Wkleiłem tam ten format daty i to pomogło. Dzięki za poradę. _________________ Vista SP2+VB 2008 EE + .NET 3.5 + IE 9.0.8112 /431 przykładowych programów do Warsztatu programisty (Helion) W życiu bowiem istnieją rzeczy , o które warto walczyć do samego końca. (P. Coelho) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|