| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 11:43 pm Temat postu: Zmiany na VB4all |
|
|
Mam dwie dobre wiadomosci:
1) Adres strony jest latwiejszy do zapamietania: www.vb4all.pl Stary adres jeszcze przez jakis czas bedzie dzialal ale polecam aktualizacje adresu w ulubionych
2) Strona sie zmienila. Zostal zainstalowany specjalny system zarzadzania trescia dzieki czemu aktualizacja bedzie duzo latwiejsza. Malo tego, mozna rowniez komentowac prawie kazdy material na stronie (np. tips). Co prawda jeszcze nie zostaly przeniesione wszystkie materialy ale postaramy sie jak najszybciej to zrobic. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
antrykot111

|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 11:51 pm Temat postu: |
|
|
No całkiem ładnie sie prezentuje. Poprzedni layout był zbyt pstrokaty jak dla mnie (tak jak default GG :P), ale ten jest całkiem fajny. System komentarzy, login...No wypas :) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2006 11:59 pm Temat postu: |
|
|
| antrykot111 napisał: | No całkiem ładnie sie prezentuje. Poprzedni layout był zbyt pstrokaty jak dla mnie (tak jak default GG :P), ale ten jest całkiem fajny. System komentarzy, login...No wypas :) |
To dlaczego nie widze Cie jeszcze wsrod zarejestrowanych uzytkownikow? :P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 1:35 pm Temat postu: |
|
|
| Mam drobną prośbę: jeśli zamieszczałeś na swojej stronie link do strony vb4all.canpol.pl to zmień go na www.vb4all.pl (z www). Po prostu chcę ludzi (i wyszukiwarki) przyzwyczajać do nowego adresu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hicks Site Admin

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Wg. mnie wygląd jest ładniejszy, ale ta kolorystyka... no ciemne, ponure tło jest przytłaczające. Dalej logo - słabe. Bardzo słabe, bez wyrazu. Robione pewnie w 2-3 minuty na odwal sie. Ogólnie to nawet fajnie.
Edit: Kolejne zastrzeżenia: - VB4ALL to strona dla programistów. Tak? To czemu zawiera błędy? Wstyd panowie wstyd! Wykaz błędów - Design - pod IE sie rozwala (screen1), pod operą jest inaczej tekst wyrównany (screen2)
Ufam iż zostanie to poprawione! _________________
Moje portfolio Oto ja 
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
djkprojects

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anonim`ek Gość
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 3:20 pm Temat postu: |
|
|
| Design ok. Ciemne Kolorki moga byc. Gorzej z forum. Standardowy skin PHPBB do tego za jasny. Katastrofa. Proponuje zostawic ciemny skin dla mambo a zrobic podobny dla coders city. Szczegolnie przydaje sie jak w nocy sie czyta forum/strone ;) pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
antrykot111

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja też bardzo lubie ciemne kolory. Mam co prawda starego CRT, ale czasem umie dać po oczach.
| Cytat: | | To dlaczego nie widze Cie jeszcze wsrod zarejestrowanych uzytkownikow? :P |
Już sie zarejestrowałem :P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Hx, te uwagi to do autorów Mambo, nie do Jelcyna ;-).
Jeżeli chodzi o kolorystykę, to mnie nie przeszkadza (może dlatego, że mam LCD). Forum.. forum nie jest tylko dla vb4all, więc nie stanowi z nim raczej całości :-). Natomiast nadal aktualne są moje uwagi dotyczące rozkładu elementów na stronie! Dodatkowo ankieta nie ma przycisku do głosowania (jest tylko "wyniki"). _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hicks Site Admin

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2006 6:42 pm Temat postu: |
|
|
| marcin_an napisał: | | Hx, te uwagi to do autorów Mambo, nie do Jelcyna ;-). |
Mają jednak (Jelcyn i Mortar) wgląd do szablonów i mogą je poprawić. Większość błędów wywodzi się z bannerów reklamowych, a to ONI nie MAMBO je wstawiali! _________________
Moje portfolio Oto ja 
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|