Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

Zmiany na VB4all

Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 11:43 pm      Temat postu: Zmiany na VB4all Odpowiedz z cytatem Pisownia

Mam dwie dobre wiadomosci:

1) Adres strony jest latwiejszy do zapamietania: www.vb4all.pl
Stary adres jeszcze przez jakis czas bedzie dzialal ale polecam
aktualizacje adresu w ulubionych

2) Strona sie zmienila. Zostal zainstalowany specjalny system
zarzadzania trescia dzieki czemu aktualizacja bedzie duzo
latwiejsza. Malo tego, mozna rowniez komentowac prawie kazdy
material na stronie (np. tips). Co prawda jeszcze nie zostaly
przeniesione wszystkie materialy ale postaramy sie jak
najszybciej to zrobic.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
antrykot111

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 11:51 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

No całkiem ładnie sie prezentuje. Poprzedni layout był zbyt pstrokaty jak dla mnie (tak jak default GG :P), ale ten jest całkiem fajny.
System komentarzy, login...No wypas :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Gość

PostWysłany: Czw Sty 19, 2006 11:59 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

antrykot111 napisał:
No całkiem ładnie sie prezentuje. Poprzedni layout był zbyt pstrokaty jak dla mnie (tak jak default GG :P), ale ten jest całkiem fajny.
System komentarzy, login...No wypas :)

To dlaczego nie widze Cie jeszcze wsrod zarejestrowanych uzytkownikow? :P
Powrót do góry
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 1:35 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Mam drobną prośbę: jeśli zamieszczałeś na swojej stronie link do strony vb4all.canpol.pl to zmień go na www.vb4all.pl (z www). Po prostu chcę ludzi (i wyszukiwarki) przyzwyczajać do nowego adresu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
hicks
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 1:45 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Wg. mnie wygląd jest ładniejszy, ale ta kolorystyka... no ciemne, ponure tło jest przytłaczające. Dalej logo - słabe. Bardzo słabe, bez wyrazu. Robione pewnie w 2-3 minuty na odwal sie. Ogólnie to nawet fajnie.

Edit:
Kolejne zastrzeżenia:
- VB4ALL to strona dla programistów. Tak? To czemu zawiera błędy? Wstyd panowie wstyd!
Wykaz błędów
- Design - pod IE sie rozwala (screen1), pod operą jest inaczej tekst wyrównany (screen2)

Ufam iż zostanie to poprawione!

djkprojects

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 2:48 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Z tym tłem to się zgadzam - także uważam że jest za ciemno ;) a tak ogólnie to spoko
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Anonim`ek
Gość

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 3:20 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Design ok. Ciemne Kolorki moga byc. Gorzej z forum. Standardowy skin PHPBB do tego za jasny. Katastrofa. Proponuje zostawic ciemny skin dla mambo a zrobic podobny dla coders city. Szczegolnie przydaje sie jak w nocy sie czyta forum/strone ;) pozdro
Powrót do góry
antrykot111

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 3:45 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Ja też bardzo lubie ciemne kolory. Mam co prawda starego CRT, ale czasem umie dać po oczach.
Cytat:
To dlaczego nie widze Cie jeszcze wsrod zarejestrowanych uzytkownikow? :P

Już sie zarejestrowałem :P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
marcin_an
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 5:14 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Hx, te uwagi to do autorów Mambo, nie do Jelcyna ;-).

Jeżeli chodzi o kolorystykę, to mnie nie przeszkadza (może dlatego, że mam LCD). Forum.. forum nie jest tylko dla vb4all, więc nie stanowi z nim raczej całości :-). Natomiast nadal aktualne są moje uwagi dotyczące rozkładu elementów na stronie! Dodatkowo ankieta nie ma przycisku do głosowania (jest tylko "wyniki").

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
hicks
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 20, 2006 6:42 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

marcin_an napisał:
Hx, te uwagi to do autorów Mambo, nie do Jelcyna ;-).

Mają jednak (Jelcyn i Mortar) wgląd do szablonów i mogą je poprawić. Większość błędów wywodzi się z bannerów reklamowych, a to ONI nie MAMBO je wstawiali!

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach