| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ram_techen
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:12 am Temat postu: Api w VB4ALL offline? |
|
|
Czy ma ktoś pełny kurs API z VB4ALL w formie offline. Proszę o to bo nie mam neta i nie chce mi się wszystkiego pokolei zapisywać na dysk
Druga sprawa:
Czy kiedyś odnowicie trochę ten cały serwis i API , bo trochę stary ten design( a o api lepiej nie mówić) no i w API ostatnia modyfikacja była 99-09-27 00:44( no trochę dawno)? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
hicks Site Admin

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:20 pm Temat postu: |
|
|
--- Od moderatora: --- Jest taki dział jak VB4all i tutaj powinien ten wątek trafić, a nie VB. Przeniesione.
Jeśli potrzebujesz listy WinAPI z opisami i przykładami to po prostu poszukaj sobie taki program: Api-Guide. Zawiera (mimo iż już chyba nie jest aktualizowany) pokaźną ilość opisanych funkcji. Możesz też zainteresować się programem ApiViewer, który to ma znacznie większą listę, ale z tego co pamiętam posiada tylko same deklaracje.
Do tego dochodzi MSDN, ale tutaj akurat nie wiem czy jest jakaś wersja "off-line", bo nigdy mi to nie było potrzebne. _________________
Moje portfolio Oto ja 
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Miałem kiedyś 2-płytowe wydanie MSDN, więc wersje offline istnieją. Niedawno gdzieś widziałem nowe VS również z zainstalowanym MSDN, więc obstawiam, że nic się nie zmieniło i można gdzieś to dostać. Zapewne zajmuje już kilka płyt DVD, ale powinno być dostępne. _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hejmus
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 2:35 pm Temat postu: |
|
|
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F26B1AA4-741A-433A-9BE5-FA919850BDBF&displaylang=en - jedyne 1330MB więc nie jest aż tak źle ;) _________________ kompilacja Gentoo na Pentium MMX 233MHz - niezapomniane przeżycia ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Może to tylko wersja podstawowa zawierająca np. tylko dokumentację ostatniej wersji VS? Sama dokumentacja VS6 + API + KB + kilka innych rzeczy zajmowała 11 lat temu 2 płytki CD. _________________ Matematyka to taki twór, który pozwala opisać sokowirówkę jako urządzenie pobierające ujemne odpadki i produkujące z nich sok. "Lameria atakuje" | RTFM | UMLet - edytor UML inaczej | Wykłady ks.Pawlukiewicza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
izaw

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|