Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

Api w VB4ALL offline?

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ram_techen

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:12 am      Temat postu: Api w VB4ALL offline? Odpowiedz z cytatem Pisownia

Czy ma ktoś pełny kurs API z VB4ALL w formie offline.
Proszę o to bo nie mam neta i nie chce mi się wszystkiego pokolei zapisywać na dysk

Druga sprawa:

Czy kiedyś odnowicie trochę ten cały serwis i API , bo trochę stary ten design( a o api lepiej nie mówić) no i w API ostatnia modyfikacja była
99-09-27 00:44( no trochę dawno)?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG WP Kontakt
hicks
Site Admin

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:20 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

--- Od moderatora: ---
Jest taki dział jak VB4all i tutaj powinien ten wątek trafić, a nie VB. Przeniesione.

Jeśli potrzebujesz listy WinAPI z opisami i przykładami to po prostu poszukaj sobie taki program: Api-Guide. Zawiera (mimo iż już chyba nie jest aktualizowany) pokaźną ilość opisanych funkcji. Możesz też zainteresować się programem ApiViewer, który to ma znacznie większą listę, ale z tego co pamiętam posiada tylko same deklaracje.

Do tego dochodzi MSDN, ale tutaj akurat nie wiem czy jest jakaś wersja "off-line", bo nigdy mi to nie było potrzebne.

marcin_an
Site Admin

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:40 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Miałem kiedyś 2-płytowe wydanie MSDN, więc wersje offline istnieją. Niedawno gdzieś widziałem nowe VS również z zainstalowanym MSDN, więc obstawiam, że nic się nie zmieniło i można gdzieś to dostać. Zapewne zajmuje już kilka płyt DVD, ale powinno być dostępne.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
hejmus

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 2:35 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F26B1AA4-741A-433A-9BE5-FA919850BDBF&displaylang=en - jedyne 1330MB więc nie jest aż tak źle ;)
marcin_an
Site Admin

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 2:45 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Może to tylko wersja podstawowa zawierająca np. tylko dokumentację ostatniej wersji VS? Sama dokumentacja VS6 + API + KB + kilka innych rzeczy zajmowała 11 lat temu 2 płytki CD.
izaw

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 8:18 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Macie tutaj zawartość - spis plików:
http://wrzuc.net/get.php?what=fny0287p6.0.6001.18000.367-krmsdk_en.rar
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach