| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michail11
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 8:29 pm Temat postu: Wytłumaczcie mi |
|
|
Programuje sterowniki i od niedawna zająłem się programowaniem w VB6, dlatego, że też mi się przyda do wizualizacji procesów technologicznych. Bardzo dużo oglądałem tzw. stare forum i niebardzo rozumiem dlaczego już go "niema". O co chodzi z tym nowym forum? Z tego co widzę jeszt bardzo mało wpisów. A może ja źle patrzę? _________________ Każdy się rodzi głupi a umiera mądrzejszy. Jeżeli mi pomożecie to tak się stanie i w moim przypadku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 8:53 pm Temat postu: |
|
|
1) nowe forum ma większe możliwości 2) na starym nie mogłem wywalić emotów, które pusły kod 3) stare forum było podatne na spamboty przeszukujące w necie adresy emailowe 4) na starym dużo osób nie mogło się zalogować 5) admin starego forum nie ulepszał skryptów, nie odpowiadał na maile (wyjatek stanowiły maile związane z przedłużeniem abonamentu) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michail11
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 9:38 pm Temat postu: OK. |
|
|
Dzięki za tak szybką odpowiedź. Oczywiście rozumiem, że nie przyjąłeś tego źle. Z tego co widzę, to jeszcze jakiś czas sobie polatam po tym forum, bo czuje, że dużo się dowiem. Dzięki! _________________ Każdy się rodzi głupi a umiera mądrzejszy. Jeżeli mi pomożecie to tak się stanie i w moim przypadku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 9:57 pm Temat postu: Re: OK. |
|
|
| Michail11 napisał: | | Dzięki za tak szybką odpowiedź. Oczywiście rozumiem, że nie przyjąłeś tego źle. Z tego co widzę, to jeszcze jakiś czas sobie polatam po tym forum, bo czuje, że dużo się dowiem. Dzięki! |
Póki nikt pod moim adresem nie wysyła wulgaryzmów to jest OK. Decyzja o zrobieniu nowego forum była trudna a poza tym nigdy się wszystkich nie zadowoli. A stare forum masz tutaj: http://forum.jelcyn.webd.pl/stare/ albo w ZIPie (7MB): http://gourl.org/main/stare.zip |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michail11
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 10:16 pm Temat postu: Stare forum. |
|
|
Jezeli chodzi o tego zipa, którego mi podałeś, to małe pytanie: zdążyłem już ściągnąć tzw. encyklopedie. Czy jest sens ściągać tego zipa, czy czasami nie jest to samo? _________________ Każdy się rodzi głupi a umiera mądrzejszy. Jeżeli mi pomożecie to tak się stanie i w moim przypadku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jelcyn Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 10:40 pm Temat postu: Re: Stare forum. |
|
|
| Michail11 napisał: | | Jezeli chodzi o tego zipa, którego mi podałeś, to małe pytanie: zdążyłem już ściągnąć tzw. encyklopedie. Czy jest sens ściągać tego zipa, czy czasami nie jest to samo? |
w encyklopedii są najciekawsze rzeczy a w tym zipie jest wszystko (3300 plików html - 1 plik=1 dyskusja; karmię tymi plikami googla, na razie zjadł ze 150 plików). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
coldzik Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 10:42 pm Temat postu: |
|
|
z tego co sie orientuje to encyklopedia jest zbiorem najlepszych/najbardziej przydatnych tresci zaczerpnietych z forum. A ten plik zip sa to wszystkie watki starego forum czyli tak zwane archiwum. Nic ze starego forum nie zostalo zmarnowane ... :D _________________ -=-=-=-=-=-=- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
coldzik Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Jelcyn ubiegles mnie .... _________________ -=-=-=-=-=-=- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michail11
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 11:02 pm Temat postu: ZIP |
|
|
Słuchajże, że Jelcyn. Pozwoliłem sobie ściągnąć tego ZIP'a, ale jest mały problem, może jakiś spis treści, każdy muszę osobno otwierać, nie uważasz, że to jest męczące? Chyba, że masz na to jakiś sposób? _________________ Każdy się rodzi głupi a umiera mądrzejszy. Jeżeli mi pomożecie to tak się stanie i w moim przypadku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
coldzik Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Ehh ale Ty wymagajacy jestes. Myslisz, ze to takie proste zrobic spis tresci 3300 topicow? Moze chcialbym pomoc Jelcynowi i sie tym zajac?? _________________ -=-=-=-=-=-=- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|