| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michail11
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 11:13 pm Temat postu: Nerwy |
|
|
Hola, Stary, nie denerwuj się, to nie było w złej wierze, ale może kiedyś usiądziemy razem i pomiedzy nami skrzynka piwa i zrobimy to dla Jelcyna i dla innych. Co ty na to? _________________ Każdy się rodzi głupi a umiera mądrzejszy. Jeżeli mi pomożecie to tak się stanie i w moim przypadku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
coldzik Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 11:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja sie nie zdenerwowalem wcale. Jak tak to odebrales to sry... Po prostu wiem, ze to napewno kawal do zrobienia jest, bo trzeba wejsc w kazdy watek i go sprawdzic bo tematy watkow w 70% nigdy nie mowia o tym co jest w srodku ... Z ta skrzyneczka to niezle wykombinowales, tylko nie wiem czy w tym momencie bedzie czas na robienie spisu ... :D:D
Ps. tez myslalem o zrobieniu spisu do tego ale aktualnie nie mam czasu. Jak znajde go troszke to obiecuje, ze spis bedzie zrobiony, oczywiscie jezeli Jelcyn sie na to zgodzi :D _________________ -=-=-=-=-=-=- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 17278 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2005 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Narazie do wyszukiwania można użyć wyszukiwarki plików Windowsa ;-).
Jeśli chodzi o pracochłonność ewentualnego indeksowania.. PROGRAMIŚCI! Wy to chcecie ręcznie robić? ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Choinix

|
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Miałem właśnie napisać to samo co Marcin... bez sensu jest przecież każdy plik osobno wrzucać. Można stworzyć prosty generator (nawet w vb...) który by po prostu indexował pliki, albo tworzył jeszcze lepsze bajery (poza prostym indeksem z czarną czcionką na białym tle) :D _________________ "Nawet, gdy samuraj straci głowę, musi wykonać swój ostateczny ruch" Hagakure |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pastor
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Czy jakas szansa na podesłanie adresu do ZIPa z archiwizacja starego forum bo niestety link u mnie nie dziala.
Nie wiem czy to pomoze ale dysponuje nadmiarem wolnego miejsca na moim koncie web. Jesli jest taka potrzeba to moge udostepnic np 300MB na pliki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|