Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

Wytłumaczcie mi

Idź do strony Poprzedni  1, 2

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michail11

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 11:13 pm      Temat postu: Nerwy Odpowiedz z cytatem Pisownia

Hola, Stary, nie denerwuj się, to nie było w złej wierze, ale może kiedyś usiądziemy razem i pomiedzy nami skrzynka piwa i zrobimy to dla Jelcyna i dla innych. Co ty na to?
coldzik
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 11:23 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Ja sie nie zdenerwowalem wcale. Jak tak to odebrales to sry... Po prostu wiem, ze to napewno kawal do zrobienia jest, bo trzeba wejsc w kazdy watek i go sprawdzic bo tematy watkow w 70% nigdy nie mowia o tym co jest w srodku ... Z ta skrzyneczka to niezle wykombinowales, tylko nie wiem czy w tym momencie bedzie czas na robienie spisu ... :D:D

Ps. tez myslalem o zrobieniu spisu do tego ale aktualnie nie mam czasu. Jak znajde go troszke to obiecuje, ze spis bedzie zrobiony, oczywiscie jezeli Jelcyn sie na to zgodzi :D

marcin_an
Site Admin

PostWysłany: Czw Cze 16, 2005 3:11 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Narazie do wyszukiwania można użyć wyszukiwarki plików Windowsa ;-).

Jeśli chodzi o pracochłonność ewentualnego indeksowania.. PROGRAMIŚCI! Wy to chcecie ręcznie robić? ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Choinix

PostWysłany: Pią Cze 17, 2005 5:29 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Miałem właśnie napisać to samo co Marcin... bez sensu jest przecież każdy plik osobno wrzucać. Można stworzyć prosty generator (nawet w vb...) który by po prostu indexował pliki, albo tworzył jeszcze lepsze bajery (poza prostym indeksem z czarną czcionką na białym tle) :D
Pastor

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 2:18 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Witam

Czy jakas szansa na podesłanie adresu do ZIPa z archiwizacja starego forum bo niestety link u mnie nie dziala.

Nie wiem czy to pomoze ale dysponuje nadmiarem wolnego miejsca na moim koncie web. Jesli jest taka potrzeba to moge udostepnic np 300MB na pliki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach