Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

Wytłumaczcie mi

Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michail11

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 8:29 pm      Temat postu: Wytłumaczcie mi Odpowiedz z cytatem Pisownia

Programuje sterowniki i od niedawna zająłem się programowaniem w VB6, dlatego, że też mi się przyda do wizualizacji procesów technologicznych. Bardzo dużo oglądałem tzw. stare forum i niebardzo rozumiem dlaczego już go "niema". O co chodzi z tym nowym forum? Z tego co widzę jeszt bardzo mało wpisów. A może ja źle patrzę?
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 8:53 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

1) nowe forum ma większe możliwości
2) na starym nie mogłem wywalić emotów, które pusły kod
3) stare forum było podatne na spamboty przeszukujące w necie adresy emailowe
4) na starym dużo osób nie mogło się zalogować
5) admin starego forum nie ulepszał skryptów, nie odpowiadał na maile (wyjatek stanowiły maile związane z przedłużeniem abonamentu)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Michail11

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 9:38 pm      Temat postu: OK. Odpowiedz z cytatem Pisownia

Dzięki za tak szybką odpowiedź. Oczywiście rozumiem, że nie przyjąłeś tego źle. Z tego co widzę, to jeszcze jakiś czas sobie polatam po tym forum, bo czuje, że dużo się dowiem. Dzięki!
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 9:57 pm      Temat postu: Re: OK. Odpowiedz z cytatem Pisownia

Michail11 napisał:
Dzięki za tak szybką odpowiedź. Oczywiście rozumiem, że nie przyjąłeś tego źle. Z tego co widzę, to jeszcze jakiś czas sobie polatam po tym forum, bo czuje, że dużo się dowiem. Dzięki!

Póki nikt pod moim adresem nie wysyła wulgaryzmów to jest OK. Decyzja o zrobieniu nowego forum była trudna a poza tym nigdy się wszystkich nie zadowoli. A stare forum masz tutaj: http://forum.jelcyn.webd.pl/stare/ albo w ZIPie (7MB): http://gourl.org/main/stare.zip
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Michail11

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 10:16 pm      Temat postu: Stare forum. Odpowiedz z cytatem Pisownia

Jezeli chodzi o tego zipa, którego mi podałeś, to małe pytanie: zdążyłem już ściągnąć tzw. encyklopedie. Czy jest sens ściągać tego zipa, czy czasami nie jest to samo?
jelcyn
Site Admin

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 10:40 pm      Temat postu: Re: Stare forum. Odpowiedz z cytatem Pisownia

Michail11 napisał:
Jezeli chodzi o tego zipa, którego mi podałeś, to małe pytanie: zdążyłem już ściągnąć tzw. encyklopedie. Czy jest sens ściągać tego zipa, czy czasami nie jest to samo?

w encyklopedii są najciekawsze rzeczy a w tym zipie jest wszystko (3300 plików html - 1 plik=1 dyskusja; karmię tymi plikami googla, na razie zjadł ze 150 plików).
Powrót do góry
coldzik
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 10:42 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

z tego co sie orientuje to encyklopedia jest zbiorem najlepszych/najbardziej przydatnych tresci zaczerpnietych z forum. A ten plik zip sa to wszystkie watki starego forum czyli tak zwane archiwum. Nic ze starego forum nie zostalo zmarnowane ... :D
coldzik
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 10:43 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Jelcyn ubiegles mnie ....
Michail11

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 11:02 pm      Temat postu: ZIP Odpowiedz z cytatem Pisownia

Słuchajże, że Jelcyn. Pozwoliłem sobie ściągnąć tego ZIP'a, ale jest mały problem, może jakiś spis treści, każdy muszę osobno otwierać, nie uważasz, że to jest męczące? Chyba, że masz na to jakiś sposób?
coldzik
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 15, 2005 11:08 pm      Temat postu: Odpowiedz z cytatem Pisownia

Ehh ale Ty wymagajacy jestes. Myslisz, ze to takie proste zrobic spis tresci 3300 topicow? Moze chcialbym pomoc Jelcynowi i sie tym zajac??
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Serwis vb4all.pl Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach